divendres, 29 de febrer de 2008

Retorn

He decidit, tot i que moltes i molts de vosaltres us posareu les mans al cap i em direu boig, donar una segona oportunitat a blocat. Així doncs, aquí estic de nou i espero que duri una mica més. Per començar he hagut de fer F5 per actualitzar el navegador quan tot just havia fet click al botó per crear el bloc.

Bé, això era el que tenia pensat publicar al nou coffeetime de blocat, però després de una frustrant setmana intentant publicar i visualitzar l'article, he desistit i m'he mudat. Amb molt de greu, de no poder tenir un lloc .cat decent on poder publicar en català. És una llàstima, i em sap molt greu. Tant de bò un dia hi poguem tornar a publicar en condicions. Ara per ara, és impossible.

Procurarem anar publicant articles nous i a la vegada repescar d'altres que s'havien publicat a l'antic bloc de CoffeeTime. Des que es va penjar que ningú pot accedir als articles que hi havia publicats, cosa que ens sap molt greu i mica en mica anirem arreglant.

Així doncs, sigueu benvinguts i benvingudes de nou a fer un cafetó per aquí sempre que us vingui de gust.

2 comentaris:

Frannia ha dit...

Fa pena, però així és, una metàfora d'altres temes .cat possiblement...Cafetet amb llet i una pisca de canyella en la teva companyia, sempre que pugui. Besades

xot ha dit...

Sí, és una llàstima. Mira que hi vaig posar tota la paciència que vaig tenir, però al final... El que em sap més greu de tot és no poder visitar amb normalitat els llocs de blocat com casa la noone, en rock'n'roll, ufff. Si no es va normalitzant la situació, tothom acabarà fent el mateix, i és una llàstima.